З одного з найкрупніших кладовищ в Україні - Берковецького - прибрали звалище.

Роботи з прибирання кладовища провело комунальне підприємство "Київкомунсервіс". Працівники очистки підрахували, що вивезли з кладовища близько 23 тисяч кубометрів сміття.

"Кілька місяців тривала робота з очищення кладовища. Велике звалище, яке накопичувалося останні 30 років, нівечило найбільше кладовище України. Тільки уявіть, цвинтар займає площу 152 гектарів, а майже один гектар - це купа сміття, яка тільки збільшувалася рік за роком. Комунальники задіяли близько 30 одиниць техніки, ми провели кілька толок за участю громадськості. Сьогодні ми звільнили цю територію від бруду і будемо контролювати, щоб не було ніяких спроб знову "переплутати" її зі звалищем ", - підкреслив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

Читайте також: Маріупольці завалили зупинки сміттям (фото)

Крім цього, в КП "Київкомунсервіс" почали прибирати друге звалище біля центрального входу, яке займає близько 1 гектара.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще