На Донеччині за сприяння командування Національної гвардії України та грецької общини міста Маріуполь розпочалась благодійна акція допомоги мирним громадянам "Заради майбутнього".

Про це повідомляє Національна Гвардія України у Facebook.

Військовослужбовці Національної гвардії України відвідали школи та дитячі садки населених пунктів Мирне, Гранітне та Старогнатівка. Вони привезли матеріальну допомогу, спортивний інвентар та продовольчі набори. Ці населені пункти знаходяться близько до лінії розмежування і мирне населення на собі відчуло весь тягар військових дій.

Не дивлячись на сусідство із стріляниною, у всіх школах гвардійців зустрічали піснею, віршами та зі святковим настроєм. В свою чергу, військовослужбовці були вражені тим настроєм із яким їх зустрічає мирне населення, патріотичному настрою кожного з них.

Читайте також: Жіночий концертний батальйон виступив для нацгвардійців (фото)

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" та "Газмережі" дали час до 5 липня: що має зробити кожен споживач Штрафи, документи, дипломи, картки та навіть сім'я: які дані з липня потрапляють до ТЦК Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи В Україні змінюються вимоги до пенсійного стажу: кому доведеться працювати ще 5 років
Показати ще

"Акція "Заради майбутнього" носить не разовий характер. За кожним навчальним закладом буде закріплений підрозділ Національної гвардії України, який буде не рідше разу на місяць відвідувати школи з допомогою та візьме участь в патріотичному вихованні молоді", - зазначають організатори благодійної акції.