Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою розсекретили телефонний канал зв'язку терористів Донбасу з російськими кураторами у Полтаві.

Як повідомляє прес-служба СБУ, ним користувались бойовики "ДНР" та ЛНР.

"Правоохоронці заблокували незаконну роботу програмно-апаратного телекомунікаційного комплексу. Через нього зловмисники отримували телефонний трафік, що надходив із-за кордону, зокрема й російський, за технологією ІР-телефонії в обхід міжнародних центрів комутації", - йдеться у повідомленні.

Під час обшуків працівники спецслужби вилучили незаконно діюче спецобладнання.

Силовики продовжили досудове розслідування.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Читайте також: Офіцера контррозвідки СБУ спіймали на хабарі

Нагадаємо, 10 вересня Служба безпеки України ліквідувала неконтрольований міжнародний канал зв'язку, яким користувалися терористи, та заблокувала незаконну роботу програмно-апаратного телекомунікаційного комплексу, що працював у Дніпропетровську та Дніпродзержинську.

Зловмисники через Інтернет за допомогою ІР-телефонії в обхід міжнародних центрів комутації отримували міжнародний телефонний трафік, що надходив із-за кордону.