У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Західного оперативного командування Сухопутних військ українських Збройних сил, тобто на Яворівському полігоні, почався третій і заключний етап українсько-американських навчань Fearless Guardian 2015.

Про це розповіли у прес-службі Національної Гвардії України.

"До участі у проведенні навчань залучаються військовослужбовці Західного та Центрального оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України. Заплановано також навчання інструкторів, які в подальшому будуть передавати набутий досвід бійцям у своїх підрозділах", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Нацгвардійці відпрацьовували тактичний наступ з бойовою технікою (фото)

У підсумку проведуть три доби залікових тактико-спеціальних навчань рот, де гвардійці покажуть, чому навчились.

Популярні новини зараз
Можливо, це другий шанс: українським абітурієнтам змінили результати НМТ - остаточні бали можуть здивувати Нова тактика ТЦК: як українці з правом на відстрочку можуть опинитися на фронті Чоловіків почнуть карати за відсутність цього документу: кому треба поквапитись Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку
Показати ще

Згідно інформації, кожен гвардієць на полігоні прибув на навчання з бажанням покращити свою професійну підготовку та навички ведення бою.

Бійці викладаються під час виконання вправ на заняттях повністю.