У Калинівському полку оперативного призначення протягом двох днів проходили ротні тактичні навчання. Бійці Національної гвардії удосконалювали свою майстерність та злагодженість підрозділів під час ведення наступального бою з використанням бойової техніки.

Про це повідомляє прес-служба Нацгвардії.

Ланки управління ставили у пріоритет навчання військовослужбовців строкової служби. З бійцями відпрацьовували та показували всі елементи переходу до наступу та поетапний відхід, якщо сили противника мали значну перевагу у вогневій силі.

Інструктори, офіцери та військовослужбовці за контрактом з бойовим досвідом, удосконалювали теоретичні та практичні особливості навчань. Вони доповнювали їх прикладами та досвідом, набутим у зоні АТО.

Читайте також: Сапери Нацгвардії провели показове заняття з підривної справи (фото)

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нацгвардійцям-строковикам використання бойової техніки на плацдармі умовних бойових дій допомагало відчути реальну атмосферу, яка панує під час проведення спеціальної операцій.

Командирам за 48 годин навчань вдалося досягти більш високого рівня взаємодії між всіма ротами батальйону. В результаті, військові маневри додали нацгвардійцям впевненості та підвищили рівень їх професійної майстерності.