У Миколаєві військовослужбовець побив журналіста місцевого видання, коли він здійснював відеозйомку ДТП за участі військового автомобіля батальйону "Айдар".

Про це йдеться у повідомленні прес-служби МВС у Миколаївській області.

"Увечері 18 вересня в Миколаївський РВ УМВС України в Миколаївській області звернувся працівник одного з інтернет-видань з повідомленням про те, що йому під час проведення фото- та відеозйомки ДТП перешкоджали колеги постраждалих військових, які перебували на місці ДТП, і йому були нанесені тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: "Айдар" потрапив в аварію - п'ятеро у лікарні (відео)

Нагадаємо, вчора, 18 вересня, близько 17:55 біля села Ульянівка на автодорозі "Миколаїв-Доманівка-Берізки" сталося зіткнення автомобілів ВАЗ-21015 та Volkswagen. В результаті ДТП до лікарні доставлені п'ятеро військовослужбовців батальйону "Айдар", у віці від 21 до 37 років.

Популярні новини зараз
Випробування темрявою та холодом: експерт закликав готуватися Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..." З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес
Показати ще