У Слов'янську під час проведення спецоперації правоохоронці вилучили велику партію метадону і нелегальну зброю. Про це повідомляє УМВС Донецької області.

Місцеві жителі неодноразово повідомляли міліціонерам про те, що на території селища Черевковка та в районі залізничного вокзалу ведеться наркоторгівля.

Кожне повідомлення правоохоронці відпрацювали і спланували спецоперацію. До оперативних заходів були залучені понад сімдесят працівників МВС.

У ході санкціонованих обшуків 9 будинків були виявлені і вилучені наркотичні речовини та прекурсори: метадон, канабіс, розчин опію ацетильованого та ангідрид оцтової кислоти.

Читайте також: На трасі біля Краматорська знайшли схованку з 7 кг гашишу та гранатою

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

В одному з домоволодінь був вилучений особливо небезпечний наркотик, що відноситься до категорії важких - метадон, ваги та інші предмети, що вказують на збут. Наркотик був розфасований в 47 пакетів і призначався для продажу. Вартість вилученого метадону на "чорному ринку" становить понад 45 тисяч гривень.

Також з незаконного обігу правоохоронці вилучили дві мисливські рушниці, пістолет "Макарова" і револьвер "Флобер".

Усе вилучене направили експертизу. Міліція відкрила за цим фактом кримінальне провадження.