Бойовики "ЛНР" проводять так звані "навчання" неподалік від лінії розмежування. Під час них вони мінують "сіру" зону.

Про це повідомив керівник української сторони у Спільній центрі з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін, генерал-майор Борис Кременецький, передає Informator.lg.ua.

Він додав, що терористи використовують під час бойових навчань поблизу лінії розмежування зброю, заборонено мінськими угодами. Вони, за його словами, вчаться перегруповувати підрозділи і важке озброєння в бойове розташування. Також вони тренуються імітувати атаки.

Читайте також: У зоні АТО затримано автомобіль з гранатами і 200 тис гривень - СБУ

Нагадаємо, в Луганській області військові виявили тіла п'яти диверсантів "ЛНР". Їх виявили військовослужбовці 128-ї бригади Збройних Сил. У бойовиків були мінно-вибухові поранення.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Ймовірно, вони загинули під час невдалої спроби прорватися. Загиблі були одягнені у камуфляжну форму, з автоматичною зброєю, боєприпасами. Документів при них не було.

На одязі одного з диверсантів були шеврони з російським триколором і бандформування "ГБР Летюча миша".