На Волині у Старовижівському районі жінка викинула народжену дитину в туалет. Про це повідомляє УМВС Волинської області.

До правоохоронців надійшло повідомлення від лікаря пологового будинку про те, що до них з діагнозом післяродовий стан звернулась жителька одного із сіл Старовижівського району.

Внаслідок проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що 30-річна жінка в будинку за місцем проживання народила дівчинку, після чого викинула немовля в туалет.

Читайте також: 22-річна мати намагалася продати немовля за 40 тис. грн

"Правоохоронцям жінка пояснила, що вчинила так, оскільки вважала що дитина народилася мертвою, – розповідає начальник Старовижівського РВ УМВС України у Волинській області Микола Карпук. – Труп дитини направлено на проведення судово-медичної експертизи".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

За фактом умисного вбивства матір'ю народженої дитини правоохоронці відкрили кримінальне провадження.