18 вересня правоохоронці затримали в Дніпропетровській області групу осіб, які в період з січня по липень 2015 року заволоділи грошовими коштами з 60 рахунків одного з українських банків і з 31 рахунку банку Великобританії. Загальна сума крадіжки становить більше восьми мільйонів гривень.

Про це повідомила прес-служба управління МВС в області.

"У ході документування злочинної діяльності було встановлено організатора злочинної групи, який здійснював злом банківських рахунків користувачів банків Великої Британії та України і перекладав грошові кошти на інші рахунки українських банків", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що надалі двоє задіяних співучасників знімали готівку в банкоматах на території України і розподіляли її між усіма учасниками групи.

Читайте також: "Українські кібервійська" поклали більше сотні сайтів ФСБ

Популярні новини зараз
"Фронт затухне, полетять ракети": відомий астролог стривожив прогнозом на липень для України Жителів "панельок" попросять заплатити велику суму: тисячі доларів поділять на всіх Українцям пояснили, навіщо світло вимикають уночі, коли всі сплять Введення графіків відключень води: "Київводоканал" звернувся до споживачів
Показати ще

В даний час зловмисники затримані і їм обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення.

Відповідальність за вищевказане кримінальне правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.