У місті Соледар Артемівського району легковий автомобіль врізався у шкільний автобус на повній швидкості. В результаті травми отримали шестеро дорослих.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Донецькій області.

Дорожньо-транспортна пригода сталося близько 7:30 ранку. Діти саме поспішали до школи.

Водій легковика Opel Vectra вирішив зробити маневр і скоїв лобове зіткнення із шкільним автобусом БАЗ. На ньому саме в цей час діти їхали до школи на навчання.

У результаті ДТП постраждали водії автівки і автобуса. Також травми отримали чотири пасажири, які перебували в легковому автомобілі.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Правоохоронці зазначають, що серед постраждалих дітей немає.

На місці аварії працюють слідчо-оперативна група Артемівського міськвідділу та співробітники Деравтоінспекції.

Читайте також: Автомобіліст у Харкові збив насмерть пішохода і втік

Факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею Кримінального кодексу "порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у Києві у моторошній смертельній дорожньо-транспортній пригоді BMW влетів у військову вантажівку. Від удару легковик розірвало на дві частини.