Директора львівської середньої школи №98 за результатами службового розслідування звільнено з посади через масове отруєння дітей у шкільній їдальні.

Відповідний наказ міського управління освіти видано сьогодні, 25 вересня, інформує ZAXID.NET.

Окрім цього, до дисциплінарної відповідальності мають притягнути заступника директора з господарської роботи 98-ї школи – це питання має розглянути начальник відділу освіти Сихівського району, повідомила директор департаменту гуманітарної політики міськради Галина Слічна.

За її словами, зобов'язали також скерувати клопотання в комунальну міську четверту поліклініку щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності медсестри, яка працює в цій школі і мала здійснювати постійну перевірку харчоблоку.

Також начальник Сихівського відділу освіти має подбати про те, аби з підприємцем, який надавав послуги в їдальні школи №98, було розірвано договір співпраці.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читайте також: Три роки школа-вбивця труїла дітей в Києві

Нагадаємо, 16 вересня батьки учнів львівської школи №98 заявили про масове отруєння дітей у шкільній їдальні. Харчоблок у школі закрили доти, доки не будуть отримані всі результати аналізів. Прокуратура уже взяла на контроль розслідування.

Санстанція виявила багато порушень у школі, зокрема не на всі харчові продукти були документи, які підтверджували б їх якість і безпечність, не у всіх рукомийниках була протічна вода, були проблеми і з гарячою водою, на харчоблоку не було достатньої кількості розробного інвентарю.