У Миколаєві правоохоронці вилучили понад 13 тисяч пачок контрафактних цигарок та 220 пляшок безакцизного алкоголю.

Про це повідомляє прес-служба управління Міністерства внутрішніх справ у Миколаївський області.

Співробітники управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС в Миколаївській області встановили факти поставок підакцизних виробів незаконного походження. Їх продавали на одному з ринків Миколаєва.

Правоохоронці згодом встановили місця збуту фальсифікованої продукції. Під час обшуків одного з орендованих гаражів вони вилучили товару загальну вартість понад 200 тисяч гривень.

Читайте також: Киянин віз до Полтави контрабандний алкоголь на 1,4 млн грн

Популярні новини зараз
Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Виплати скасують, а ви і не знатимете: хто з українців може не дочекатися соціальної допомоги у жовтні Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку
Показати ще

Крім контрафактних цигарок та розфасованого алкоголю, співробітники міліції виявили ще 150 літрів спиртової суміші. Вона була розлита у пластикові каністри.

Саме з цієї сировини, згідно з оперативною інформацією, правопорушники й виготовляли контрафактні горілчані вироби.

Наразі призначена експертиза вилученого товару. Відповідно до її результатів й будуть прийняті відповідні рішення.

Правоохоронцями проводяться подальші оперативні заходи по встановленню каналів надходження зазначених виробів, інших місць їх зберігання та збуту, а також затримання осіб, причетних до скоєння вказаного правопорушення.