Біля торговельного центру Forum Lviv, який нещодавно відкрився, впала стіна на сусідній будівлі. Саме ця споруда розділяла торговельний центр із будівлею поруч.

Видання zaxid.net розповідає із посиланням на свідка події, що стіна обвалилась, коли жінка хотіла припаркувати свою машину. За її словами, будівля перебуває в аварійному стані. Шматки споруди, яка впала, зруйнували тротуар та сходи біля будівлі.

Також відомо, що поки рятувальники зі Львова не отримували жодної інформації про падіння стіни. Тож інформація про причини аварії поки немає.

Читайте також: Дружина допомогла львівській поліції затримати чоловіка, який перебував у розшуку

Кілька днів тому у Львові сталося відкриття торговельного центру, а вже зараз фактично на його території сталася аварія.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще