У Луганській області Служба безпеки України викрила спільницю терористів, яка під час активних бойових дій забезпечувала бойовиків медикаментами для невідкладної допомоги. Про це повідомляє СБУ.

Колишній керівник обласного підприємства фармакологічної галузі незаконно залишилася на посаді, після захоплення Луганська терористами.

Від самопризначеного "міністра охорони здоров'я ЛНР" вона отримала завдання налагодити постачання ліків незаконним збройним формуванням, які воювали проти українських військовиків.

Читайте також: Спорожнілі полиці аптек Донбаса: тотальний дефіцит ліків (фото)

Посадовець "ЛНР" організувала "склад", де акумулювала медикаменти, які надходили з Росії, у тому числі, у так званих "гумконвоях". Звідси препарати розподілялися між бойовиками.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Фармацевт терористів була затримана співробітниками СБУ на контрольованій українською владою території, куди вона приїхала за отриманням незаконно оформлених соціальних виплат.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, нещодавно на Дніпропетровщині співробітники Служби безпеки України блокували канал постачання лікарських засобів, які призначались для терористів "ДНР".