Впродовж суботи, 26 вересня, з півночі і до 18.00, у зоні проведення антитерористичної операції повністю зберігався режим тиші. Стрілянина не відкривалася ні на лінії розмежування, ні на підконтрольній бойовикам території. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Разом з тим, слід зазначити, що за нашими оперативними даними на територіях невизнаних республік продовжує погіршуватися криміногенна ситуація. У першу чергу, напади на цивільних осіб, мародерство і грабежі здійснюють озброєні бойовики, яких практично не можуть контролювати ватажки", - сказано в повідомленні.

У прес-центрі АТО додали, що впродовж цього місяця в населеному пункті Приморське зникли двоє місцевих жителів, які їхали на машині з причепом. Через два тижні тіла цих людей були знайдені в селищі Соснівське у власному причепі з кульовими пораненнями в голову. Авто знайдено не було.

Читайте також: Ще одну інформаторку терористів затримали на Донеччині (відео)

"Також нещодавно в районі селища Октябрь Новоазовського району, на виїзді на українську сторону, бойовики затримали цивільні автомобілі мешканців району з вантажем морепродуктів. Після перевірки документів так звані ополченці конфіскували весь вантаж без будь-яких пояснень", - йдеться у повідомленні прес-центру.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, впродовж доби в зоні проведення антитерористичної операції на сході України не загинув і не був поранений жоден український військовослужбовець.