Харківська патрульна поліція в першу ж ніч чергування розкрила вбивство. Про це повідомив народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

"В 00:20 на телефон служби 102 надійшов дзвінок від жителя Комінтернівського району, який повідомив, що в квартирі будинку на вулиці Матросова, 14 А, був знайдений труп молодого чоловіка з ознаками насильницької смерті. Вже через кілька хвилин на місце злочину прибув наряд патрульної поліції, який виявив труп молодої людини віком 20 років", – написав він у неділю зранку.

Поліцейські негайно опитали мешканців будинку та встановили особу ймовірного підозрюваного.

"З'ясувалося, що молодий хлопець, 18 років від роду, був закоханий у дівчину. Однак вона його кинула і закохалася в іншого. Знехтуваний молодий чоловік вистежив дівчину разом з її новим хлопцем і вбив його ударами ножа", - переказав історію Геращенко.

Зі слів очевидців, особу підозрюваного встановив наряд патрульної поліції.

Популярні новини зараз
Виплати скасують, а ви і не знатимете: хто з українців може не дочекатися соціальної допомоги у жовтні Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші
Показати ще

Читайте також: Поліцейського зі Львова звільнили через бійку

Його дані були негайно передані через електронний планшет патрульних в центр управління нарядами поліції. Вже через кілька хвилин були розіслані всім екіпажам патрульних та слідчо-оперативним групам при районних відділах міліції.

О 1:35 хвилин вбивцю затримали оперативні співробітники поліції в одному з можливих місць його проживання. На злочинця чекає суд.

Нагадаємо, що 26 вересня у Харкові за участі прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка та міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова 800 патрульних поліцейських присягнули на вірність Україні.