Одна з мешканок квартир сусіднього з будівлею обласного управління Служби безпеки України (СБУ) будинку повідомила, що за два дні до вибуху біля будівлі припинили чергувати двоє міліціонерів, які чергували там роками.

"Внаслідок вибуху повилітали склопакети, вікна, двері. Але найцікавіше, що у нас тут багато років підряд чергували два міліціонери. А в останні два дні нікого не було. Навіть наш двірник звернув на це увагу" – сказала жителька журналістам у неділю, передає Укрінформ.

У зв'язку з вибухом під будівлею СБУ в Одесі оголоcили план "Перехоплення", повідомили у відділі зв'язків з громадськістю Одеського обласного УВС. Правоохоронці, серед яких працівники ДАІ, чергують на виїздах з Одеси, перевіряються автомобілі, зупиняють передусім водіїв світлих іномарок – нібито саме в одній із таких автівок зник з місця один з диверсантів-підривників, причетних до нічного вибуху на розі Єврейської-Катерининської.

Читайте також: СБУ пов'язує вибух у будівлі Одеси з помстою диверсантів

На вулиці Катерининській перекрили рух. Крім того, співробітники патрульної поліції взяли під охорону магазини, в яких вибиті вітрини.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомлялося, потужний нічний вибух стався під будівлею Одеського СБУ о 4 год. 41 хв. Правоохоронці кваліфікували вибух як теракт. Потужність безоболонкового пристрою фахівці оцінюють в 5-6 кг у тротиловому еквіваленті. Потерпілих немає.