Додому в Житомир повернулися 24 військовослужбовців.

Житомиряни зібралися на площі Перемоги, щоб зустріти кіборгів з легендарного батальйону.

Бійці 90-го батальйону 81-ї бригади приїхали додому на старенькому ЛАЗі. Через те, що в дорозі автобус часто ламався, хлопці запізнилися майже на три години. Але публіка дочекалася своїх героїв і зустріла кіборгів квітами та оплесками.

Окрім місцевих жителів, рідних і близьких, зустріти своїх побратимів прийшли військовослужбовці 90-го батальйону, які повернулися додому минулої суботи.

Читайте також: Аваков призначив заступником патрульної служби кіборга "Маршала"

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Командир третього десантно-штурмової роти Олег Лосинський розповів, що його рота вісім останніх місяців беззмінно несла службу на позиціях в Опитному Артемівського району Донецької області.

"Герой не я! Хлопці з моєї роти з позивними "Фартовий", "Кіпіш", "Горб" - це герої. Завдяки таким людям, ворог далі не пройде! Я вам скажу відверто - під час війни командир батальйону повинен нагороди виписувати відразу на коліні. Відзначилася людина - він відразу виписав, відразу вручив ", - сказав він.