У селі Великий Олексин сталася пожежа в одноповерховій будівлі салону-магазину ритуальних послуг. Пожежа могла поширитися на прибудовану двоповерхову будівлю амбулаторії сімейної медицини, оскільки повідомлення про пожежу рятувальники отримали із запізненням.

Про це повідомили в прес-службі ГосЧС в Рівненській області.

Коли прибули пожежники, охоплені вогнем дерев'яні конструкції перекриття будівлі ритуальних послуг обвалилися. Потужні балки проломили підлогу і опинилися в підвалі.

Через сильне задимлення та високу температуру, пожежникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання та зору. Загалом, на боротьбу з вогнем були залучені майже 20 рятувальників і чотири одиниці техніки.

У результаті пожежу ліквідували.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Читайте також: На Львівщині згорів дерев'яний храм

Через пізнє повідомлення про загорання, вогонь знищив перекриття та майно будівлі ритуальних послуг. Однак пожежникам вдалося врятувати двоповерхову будівлю амбулаторії, все медичне обладнання та майно.

Причина пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються.