Арт-літак буде видно як з терміналів аеропорту, так і з вулиці Медова і Повітрофлотського проспекту.

Аеропорт "Київ" стане першим аеропортом у світі, в якому буде встановлений і розфарбований літак як арт-об'єкт. Це буде найперший у світі літак, розмальований вручну.

Арт-літак встановлять на привокзальній площі біля аеропорту "Київ" і його буде видно як з терміналів аеропорту, так і з вулиці Медова і Повітрофлотського проспекту.

Читайте також: Через санкції проти РФ "Жуляни" ризикують втратити третину доходу

"Історія українського літака Ан-24 та аеропорту" Київ "нерозривні. Ми вирішили врятувати літак, який повинен був перетворитися на металобрухт. Саме на Ан-24, з часу першого польоту 31 жовтня 1962, з нашого аеропорту були перевезені мільйони пасажирів. Ан -24 був основним типом повітряного судна в нашому аеропорту. Арт-літак стане візитною карткою аеропорту, столиці, місцем проведення виставок і перформансів, туристичною точкою на карті Києва ", - сказала Галина Богданенко, керівник прес-служби Міжнародного аеропорту" Київ ".

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Створювати незвичайний арт-об'єкт буде Автанділ Гургенідзе - відомий грузинський художник-монументаліст. Він відомий з оформлення станції метро в Тбілісі" Надзаладеві ", метеостанції високо в горах Казбек, багатьох вулиць і стріт-об'єктів в Грузії та Європі", - прокоментувала арт- куратор проекту Ніна Бурневіч.