На лінії розмежування окупованих бойовиками територій і підконтрольних українській владі земель прикордонники затримали водія автомобіля з лікарськими препаратами на 400 тисяч гривень.

Про це повідомили в прес-службі ДПС України.

У вівторок, 29 вересня, на контрольному посту "Березове" у Донецькій області представники прикордонслужби зупинили автомобіль "IZUZU", в якому виявили 3,5 тонни гірчичних пакетів.

Читайте також: СБУ затримала 25 тонн товарів, які везли до "ДНР"

Житель Донецька намагався доставити медпрепарати на підконтрольну України територію.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

"Зазначений вантаж за документами українець повинен був завантажити в н.п. Новотроїцьке і доставити в м. Київ, що не відповідає дійсності, так як автомобіль прибув на в'їзд з тимчасово неконтрольованої території, з боку населеного пункту Оленівка Донецької області, уже завантаженим", - зазначили у відомстві.