Вчора близько 23:30 в Дзержинському районі Харкова невідомий напав на депутата міськради й кандидата в мери Анатолія Родзинського.

Про це написав сам депутат на своїй сторінці в Facebook.

В той момент, коли він підходив до під'їзду свого будинку, з темряви вибіг чоловік у балаклаві і взявся бити Родзинського палицею по голові. За його словами, коли відчинилися двері під'їзду і з нього вийшов мешканець, нападник тут же зник у темряві, після чого депутат з розбитою головою викликав швидку і поліцію.

Анатолій Родзинський вважає, що інцидент був пов'язаний з його виборчою кампанією. Мовляв, він представляє серйозну загрозу на виборах для своїх конкурентів.

"Я - єдиний депутат міськради і кандидат у мери, який не боїться критикувати Кернеса, розкриваючи всі корупційні схеми у міськраді Харкова. Тим самим створюючи реальну загрозу його рейтингом, а значить перемозі в першому турі", - пише Родзинський в Facebook.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Читайте також: В Одесі кандидату в мери відповів сміттєвий бак (фото)

Правоохоронці внесли подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За замах на вбивство винному може загрожувати до 15 років в'язниці.

Нагадаємо, в березні під Харковом невідомі жорстоко побили батьків Анатолія Родзинського прямо у них вдома. Тоді депутат був упевнений, що зробили вони це заради залякування його самого.