ДТП сталося 29 вересня близько 8:00 в місті Миргороді на перехресті вулиць Миргородських Дивізій та Київській. Повідомили в прес-службі МВС.

За попередньою інформацією, автомобіль "ДАФ" під керуванням 33-річного жителя Кіровоградської області не надав переваги в русі автомобілю "КрАЗ" з причепом, під керуванням 27-річного жителя селища Комишня, який рухався по головній дорозі та допустив зіткнення.

В результаті ДТП сталося перекидання обох транспортних засобів та їх загоряння. 27-річного водія "КрАЗу" із закритою черепно-мозковою травмою та опіками госпіталізовано до реанімаційного відділення Миргородської центральної лікарні.

Читайте також: ДТП у Харкові: трамвай зіткнувся з "Жигулями" (фото)

Водій автомобіля "ДАФ" від медичної допомоги відмовився. В результаті пожежі вогнем пошкоджено відсік двигуна, салон та напівпричіп автомобіля "ДАФ", відсік двигуна та напівпричіп автомобіля КрАЗ, а також зерно кукурудзи загальною вагою близько 25 тонн врожаю 2015 року. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за "Порушення правил безпеки дорожнього руху".

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2-х років, або арешт на строк до 6-ти місяців, або обмеження волі на строк до 3-х років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років або без такого.