У Полтаві відбувся конкурс краси "Top Point Group 2015" для українок у віці від 13 до 20 років. У ньому взяли участь п'ять молодих моделей з Рівна і всі вони отримали нагороди.

Цей конкурс не звичайним, адже в ньому беруть участь дівчата з професійних модельних агентств. Від Рівна до "Top Point Group 2015" поїхали представниці від "АРТмоделс".

У номінації "Відкриття року" абсолютну першість здобула 13-річна рівнянка Христина Старенька, а в номінації "Top Model" - 15-річна Іванна Герасимчук.

"Я отримала дуже багато досвіду від участі у цьому конкурсі. Мені сподобалися дефіле, майстер-класи, фотосесії. Це було дуже цікаво і корисно для мене, адже я вперше брала участь у конкурсах такого роду", - розповіла Христина Старенька.

Читайте також: Лелеку з Майдана годували сосисками та не віддавали рятувальникам (фото)

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Крім того, І премію у номінації "Фотомодель" привезла до Рівного 13-річна Марія Берук, ще одну І премію у категорії "Професіонали" здобула 13-річна Анастасія Сиротюк, а ІІ премія у номінації "Відкриття року" дісталася 20-річній Ганні Крук.