Сепартисти і люди Януковича продовжують заробляти великі гроші на вертолітних майданчиках.

Журналісти програми "Гроші" повідомляють про надсекретне місце у глухих карпатських лісах на верхівці гори, яке охороняють краще за президентський палац.

З'ясувалося, що у Карпатах і досі діє таємний вертолітний майданчик Віктора Януковича, біля якого збудований будиночок та величезний ангар.

Коли біля таємного об'єкта з'являлися місцеві, то охорона відразу починала стріляти у повітря. Подейкують, що аби взагалі перекрити людям прохід, розкидали із вертольота змій.

Одна зі звичайних жительок села переконує, що об'єкт належить їй. Заробила вона на таку розкіш, продаючи ягоди та гриби. Проте у сільській раді журналістам показали свідоцтво про власність земельною ділянкою, власником якої за документами є Циплаков Сергій Петрович.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

Зазначимо, що вказану особу занесено до канадського санкційного списку за співпрацю із терористами на Донбасі. Також він є лідером сепаратистів, другом Януковича-молодшого і братом Руслана Циплакова, якого шукає Інтерпол за фінансування тероризму.

Читайте також: Землі Януковича в Сухолуччі повернуті державі

Нагадаємо, що в березні загинув син екс-президента України Віктор Янукович-молодший. ЗМІ зазначали, що він потонув на озері Байкал.