У четвер, 1 жовтня, у Львові легковий автомобіль з'їхав у кювет. В результаті аварії одна людина загинула, ще одна - травмована, повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

ДТП сталося близько 22-ої години на вулиці Шевченка. 37-річний водій легкового автомобіля "Volkswagen Passat" не впорався з керуванням, влетів у стовп та з'їхав у кювет.

Водій загинув на місці події. Пасажирка автомобіля отримала травми. Її у важкому стані госпіталізували у лікарню швидкої медичної допомоги.

Читайте також: На Московському проспекті Lexus врізався в BMW і створив затор (фото)

Як повідомляють свідки події на Варті1, авто їхало зі швидкістю 170 км/год. Підозрюють, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Пожежно-рятувальне відділення допомагало вивільнити тіло загиблого з автомобіля.

Причини події з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Нагадаємо, днями в Тернополі мікроавтобус "Mercedes" протаранив тролейбус. В результаті зіткнення одна людина з автобуса загинув, другий опинився в лікарні у важкому стані.