У Києві неповнолітні дівчата так побили свого знайомого хлопчика, що той потрапив до лікарні.

Про це повідомили столичні медичні працівники.

Так, першого жовтня у Шевченківському районі Києва дві дівчинки побили свого 11-річного друга. Медична допомога знадобилася хлопцеві, коли згодом йому стало важко дихати і з'явилася гостра біль у грудях.

Як зазначили лікарі, в результаті бійки потерпілий отримав забій лівої частини грудної клітки. Зараз хлопчик знаходиться в травматологічному відділенні однієї з лікарень столиці.

У прес-службі столичної міліції "Знай" сказали, що про побиття хлопчика дізналися від медиків.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Читайте також: П'яна сварка двох жінок у Дніпропетровську закінчилася різаниною

"Заяви від батьків не надходило. Ймовірно, якби дитині не стало погано, ніхто б і не дізнався про його побиття. Інформація про подію у нас зареєстрована. Будемо розбиратися", - сказали в прес-службі столичної міліції.

Також того ж дня в школі в Подільському районі побилися дві однокласниці.

За інформацією медиків, сварка дійшла до того, що 15-річна школярка отримала струс головного мозку, пошкодження зв'язок правого плечового суглоба, закриту травму живота і численні садна. Зараз вона знаходиться в медичній установі для подальшого лікування.