Нещодавно франківчанка Віра Власенко шокувала своїх друзів – попросила пошити її пост у Фейсбуці про те, що хоче заміж і шукає чоловіка. Про це пише versii.if.ua

За два тижні допис отримав близько сотні поширень та масу коментарів. Одні осуджують, другі захоплюються. Вірі вже всерйоз запропонували руку й серце троє іноземців… Але поки що дівчина ходить на побачення.

Дівчина зізнається, що спершу її метою був суто професійний інтерес, але потім це переросло у щось більше.

"Серед моїх знайомих є багато самот­ніх чоловіків та жінок, але чомусь вони не знаходять один одного, – говорить вона. – Завжди цьому дивуюся. Люди не вміють комунікувати. Вони мають бізнес, зайняті, сформовані особистості. Знайомство на дискотеках – уже не їхнє, як і сайти знайомств. І як їм знайти свою долю? Тому й вирішила, якщо у тебе є потреба, то чому про це не написати, не попросити? Вже час не той, аби чекати на принців. Моє життєве кредо – якщо ти чогось хочеш, то роби щось для цього. І я спробувала використати цей інструмент – а може він якраз спрацює? Чого би ні!"

Читайте також: Анатомічний музей із муміями людей відкрили у Франківську (фото)

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Друзі та рідні, знаючи авантюрний характер Віри, навіть не здивувалися. А реакція незнайомців була найрізноманітнішою. Сміється, що їй було дуже цікаво спостерігати за соціальною думкою – найпершим був осуд.

"Всіх вже давно розібрали – нічого шукати", "Як тобі не соромно…", "Май гідність, не опускайся", "Не будь ганчіркою", – писали Вірі жінки.

Засуджували й чоловіки, що геть незрозуміло. "Писали так, ніби я у прірву впала, – сміється дівчина. – А я просто вирішила піти таким нестандартним шляхом".

Все ж позитиву було набагато більше. Дівчата писали про сміливість, захоплювались, кидали посилання на групи в соц­мережах, мовляв, там знаходили свою долю і вона знайде. Деякі чоловіки присилали профілі своїх друзів-холостяків. Люди реально хотіли допомогти і це вразило дівчину.

Більшість з тих чоловіків, з ким переписувалась, говорить Віра, були справді серйозно налаштовані. Вікова категорія потенційних женихів – 25-35 років. Дівчина вже ходила на кілька побачень. Каже, були справді хороші й гідні уваги чоловіки, але поки заміж не збирається, та не відкидає можливості, що може раптом щось з цього вийде і вона зустріне свою долю.