У прес-службі кримського головного управління міністерства внутрішніх справ, підпорядкованого окупаційній російській владі, відмовляються коментувати інформацію першого президента Криму Юрія Мєшкова про нібито кримінальне минуле нинішнього "глави Криму" Сергія Аксьонова.

Як передає "Крим.Реалії", про це повідомила Ольга Кондрашова, начальник прес-служби кримського управління МВС, підпорядкованого окупаційній владі Росії.

"У мене немає подібної інформації, я рекомендую вам звернутися безпосередньо до джерела інформації Юрія Мєшкова. У нас ніяких коментарів щодо цього немає", – сказала вона.

Перший президент Криму Юрій Мєшков днями оприлюднив документи про нібито кримінальне минуле нинішнього "глави Криму" Сергія Аксьонова та його можливу співпрацю з правоохоронними органами України наприкінці 90-х – початку 2000-х років.

Читайте також: Прокуратура Криму підозрює Аксьонова у привласненні "Артеку"

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Спростувань таких заяв з боку Аксьонова немає.

Раніше про кримінальне минуле Сергія Аксьонова заявляв народний депутат України Андрій Сенченко.