У Донецьку місяць перемир'я дозволив жителям міста спокійно перевести дух після року нескінченних обстрілів житлових кварталів. Втім, люди скаржаться - розслаблятися не доводиться. У місті як і раніше лунають звуки залпів, а самі бойовики постійно влаштовують п'яні дебоші.

Про це пише Сегодня.

Як розповіла донеччанка Наталія Кущ, на вулицях міста і до перемир'я було чимало п'яних бойовиків, але з настанням тиші їх кількість тільки збільшилася.

"Всілякі кабаки і "наливайки" забиті бойовиками, особливо місцевими. Ті, хто багатший і при посаді - йдуть в ресторани. Днями до мене з подругою в парку почав приставати нетверезий" захисник ". Весь пом'ятий і беззубий. Я просто шокована, мовляв, ми йому винні, так як він же наш захисник! Подруга не розгубилася, налякала комендатурою, він нахамив і пішов. Не знаю чому, але камуфляжнікі з числа місцевих, побоюються комендатури", - каже Наталя.

За словами донеччан, щоночі в багатьох районах чутна стрілянина автоматів.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

"Розборки в місті вже звична справа. У нас недавно поруч з будинком близько третьої години ночі стріляли. Ми з чоловіком навіть у вікно боялися визирнути, раптом би ще по будинку почали палити. Потім було чутно крики, вереск машин і все затихло. Вранці чоловік цілу гору гільз від автомата знайшов недалеко від дороги ", - ділиться жителька Пролетарського району Ірина Сотникова.

Читайте також: На Донеччині затримала бойовика, який планував підірвати блокпост ЗСУ (відео)

Не вщухає стрілянина в Донецьку і серед білого дня. Жителі міста кажуть, майже кожен день у всіх районах з самого ранку періодично чутні вибухи і залпи з важких знарядь. Таку ситуацію бойовики пояснюють навчаннями.

"Не стало менше і військової техніки - постійно на проспекті Ілліча їздять військові" Урали "," Камази ", а також якісь фури в супроводі машин поліції" ДНР ", - додає дончанин Олексій.