Відведення озброєння у Донецькій області розпочнеться за 15 днів. Про це повідомив речник штабу АТО Владислав Селезньов, пише УНН.

"Згідно з мінськими домовленостями відведення озброєння калібром до 100 мм починається з Луганської області. Через 15 днів починається відведення озброєння у Донецькій області", - сказав Селезньов.

Раніше у Генштабі зазначали, що процес відведення озброєння триватиме у погоджені мінськими домовленостями терміни.

Читайте також: Війна з Росією найближчим часом не завершиться – Яценюк

Нагадаємо, 3 жовтня стартував процес відведення ЗСУ озброєння калібром менше 100 мм від лінії розмежування сторін, який триватиме 41 добу. Йдеться не тільки про артилерію калібром менше 100 мм, а й про танки і міномети.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

29 вересня представники ОБСЄ, Росії та України у Мінську підписали доповнення до мінських угод про відведення від лінії зіткнення танків і гармат калібром до 100 мм. Було погоджено, що відведення буде здійснюватися на відстань 15 км.