Сьогодні приблизно о 15:00, на Львівщині розбився легкомоторний цивільний літак. Внаслідок падіння загинули пілот та пасажир. Наразі в міліції з'ясовують їх особи.

Як розповіла речниця Головного управління міліції Львівщини Світлана Добровольська, літальний апарат впав поблизу села Лісновичі Городоцького району.

Читайте також: Американський літак розбився в Афганістані, є загиблі

Всі обставини та причини трагедії, а також те, кому належить літак встановлюватимуть компетентні органи. Для цього спеціально скликана комісія з катастроф, яка працюватиме на місці падіння літального апарату. Наразі місце події охороняють правоохоронці.

Як повідомлялося, подібний випадок неподалік Львова трапився у липні минулого року. Тоді на околиці міста Пустомити розбився приватний легкомоторний літак із Полтавської області, внаслідок чого загинув 49-річний пілот.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще