Закарпатські піротехніки виїхали на повідомлення про знайдені в лісі боєприпаси.

У минулі вихідні фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення УГСЧС України в Закарпатській області вирушили на виклик в Берегівський район, передає прес-служба відомства.

За повідомленням місцевого жителя, в лісовому масиві між селами Велика Бийгань і Косино під час збирання грибів він знайшов вибухонебезпечні предмети.

Читайте також: У Дніпропетровській області у військовослужбовця вилучили арсенал зброї

Як з'ясували фахівці-піротехніки, небезпечною знахідкою виявились 63 реактивні снаряди калібром 132-мм виробництва СРСР. Також після обстеження прилеглої території рятувальники виявили ще один артилерійський снаряд калібром 152-мм.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Далі всі вибухонебезпечні предмети транспортували на військовий полігон, що поблизу с. Оріховиця Ужгородського району, де їх знищили", - повідомили у відомстві.