Злоумисників із Хмельниччини, які завезли чоловіка у лісосмугу, побили та роздягли, правоохоронці впіймали аж у Баришівці Київської області.

Про це розповіли у прес-службі міліції.

"29 вересня близько десятої години ранку до Ярмолинецького райвідділу міліції зателефонував чоловік і повідомив, що у лісосмузі неподалік райцентру виявив сильно побитого незнайомця, який не міг пересуватися і кликав на допомогу", - ідеться у повідомленні.

Згідно інформації, крім численних травм, потерпілий зазнав переохолодження, адже злочинці зняли із нього верхній одяг і взуття.

Читайте також: У Маріуполі вилучили три кілограми доглянутої коноплі (фото)

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Життя 44-річному потерпілому врятували випадкові свідки, які почули крики про допомогу і викликали "швидку".

Лікарі доправили чоловіка в реанімаційне відділення Ярмолинецької центральної районної лікарні, де його невідкладно прооперували. За словами медиків, якби його не знайшли вчасно, то могли вже не врятувати.

У потерпілого діагностували закриту травму черевної порожнини, множинні забої тулуба та голови, розрив тонкої кишки, перитоніт, ендотоксичний шок та загальне переохолодження.

У ході розслідування правоохоронці з'ясували, що напередодні ввечері чоловік разом із кривдниками розпивав спиртне.

Між ними виникла суперечка, у якій молодики сильно побили свого опонента, а потім вивезли в лісосмугу, роздягли і залишили там. Потерпілий через отримані травми не міг пересуватися, тому провів там всю ніч.

Зловмисники поспішно покинули межі області. Оперативники Ярмолинецького райвідділу міліції встановили, що вони переховуються у Баришівському районі Київської області, де їх і затримали.

Підозрювані - двоє молодих людей 27 та 29 років. Обох вже засуджували раніше за майнові злочини.

Згідно статті "Умисне тяжке тілесне ушкодження" Кримінального кодексу, їм наразі загрожує від 7 до 10 років ув'язнення.