Як пишуть у соцмережах, уболівальники "відзначилися" з самого ранку у пішохідній зоні міста, а потім продовжили на стадіоні - підпалом сидінь та киданням димових шашок.

Сьогодні зранку, о 4.50, на Пішохідному мості близько 30 фанатів футбольного клубу "Карпати" трощили замки, розбивали пляшки і викидали скло в річку, витягували лавиці на міст і влаштовували гулянку.

Про це написав у Фейсбуку Віталій Глагола. О 4.52 перехожі викликали міліцію, але ніхто так і не приїхав.

Уже безпосередньо під час матчу "Говерла"-"Карпати" ультрас зі Львова неодноразово підпалювали сидіння, кидали на поле фаєри та димові шашки. Окрім того, за банерами можна було побачити бійки та штурханину.

Читайте також: Іспанські вболівальники не приїдуть до Києва на матч з Україною

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пожежники декілька разів гасили пожежу, яку раз за разом розпалювали львів'яни. Після того, як фани "Карпат" почали викидати на поле палаючі фаєри, гравці львівської команди просили їх зупинитись, але це не подіяло.

Після матчу гравці та тренер гостей подякували своїм фанам за підтримку протягом матчу. Тренер Ігор Йовічевіч разом з вболівальникам кричав кричалки про клуб.