Під Києвом, біля села Зазим'я вчора ввечері спалахнула пожежа в лісі. Рятувальників на територію Білодібрового лісництва Дарницького лісопаркового господарства викликали 6 жовтня близько 21:15, повідомили в ДСНС.

За даними рятувальників, в лісі сталося загоряння хвойного і трав'яного настилів на площі 5 га. Станом на 1:12 7 жовтня пожежу локалізовано окремими осередками.

Читайте також: В центрі Києва горіла пам'ятка архітектури

До гасіння пожежі було залучено вісім одиниць техніки - сім автоцистерн і трактор. Також притягнуто 35 чоловік особового складу - рятувальники, військові та співробітники лісництва.

Рятувальники здійснили опахування для запобігання подальшого поширення вогню та патрулювали ліс для виявлення нових вогнищ пожежі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Станом на 6:30 7 жовтня з пожежею боролися 16 чоловік, використовується 3 автоцистерни і один трактор.