Сьогодні вночі київська патрульна служба отримала повідомлення про те, що до одної з квартир по вулиці Миру заповзла змія. Поліцейські виконали свою роботу та затримали дику тварину.

Звернулись до правоохоронців мешканці, які знімали це житло. У патрульній службі повідомили, що вони були дуже налякані. Змія довго мешкала на шафі, а згодом почала шипіти на квартирантів.

Читайте також: Мешканці села під Вінницею задихаються від смороду дохлої риби

Поліцейські зняли змію з шафи та відвезли до київського зоопарку. Там запевнили, що це є молодий удав - йому півтора роки. Тварина трохи страждала через зневоднення, але в цілому перебувала у доброму стані.

Нещодавно також стався випадок, коли двоє патрульних допомагали жінці поховати собаку. Вона була дуже засмучена через смерть свого друга.

Популярні новини зараз
Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще