Так звана влада окупованої Ялти запросила відвідати місто кандидата в президенти США Дональда Трампа. Про це йдеться в повідомленні на сайті "адміністрації" міста.

Лист-запрошення мільярдеру написав "глава адміністрації" міста Ялти Андрій Ростенко.

"Ми - жителі російського Криму, з великим інтересом стежимо за виборчою кампанією в США. Ми в більшості вболіваємо за Вас! Нам подобається Ваша політична програма, і подобаєтеся Ви самі, як непересічна, смілива особистість", - говориться в тексті повідомлення.

За словами Ростенка, у ялтинців з мільярдером багато спільного, і "це - прекрасний привід для зустрічі".

Читайте також: Делегація УЄФА відвідає два матчі в окупованому Криму

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Нагадаємо, раніше Дональд Трамп заявив, що готовий знайти спільну мову президентом Росії Володимиром Путіним та лідерами інших держав, з яким у США не найкращі відносини. Він наголосив, що Путін абсолютно не поважає Обаму, а він зможе налагодити відносини, поговоривши з російським лідером. Він також додав, що готовий обговорити з Путіним і Сирію, і Україну, і всі інші проблеми.