У львівському мікрорайоні Сихів сьогодні, 9 жовтня, трапилась дорожньо-транспортна пригода, в яку потрапили дві вантажівки.

Про це пише УНН.

"ДТП сталося на вулиці Луганській неподалік від Стрийського моста", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Франківець на Lexus збив на пішохідному переході трьох дітей

Згідно інформації, у аварії ніхто не постраждав. Її причини з'ясовують.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, 8 жовтня, в Івано-Франківську водій Lexus збив на пішохідному переході трьох дітей. Про це повідомляє прес-служба УМВС в Івано-Франківській області.

63-річний житель Косівського району близько 17:00 допустив наїзд на трьох тринадцятирічних дівчат, які переходили дорогу по вул. Степана Бендери на пішохідному переході на дозволений сигнал світлофора.

"Неповнолітні отримали травми і були доставлені в обласну дитячу клінічну лікарню з діагнозом: забій колінного суглоба, м'яких тканин обличчя, передпліччя", - йдеться у повідомленні.

Довідка. За минулу добу в Україні сталося 94 ДТП, в яких загинули 14 людей. Всього з початку року в Україні сталося 18 тис. 135 ДТП, в яких 2 тис. 778 людини загинули.