У Харкові на Московському проспекті стався незвичайний випадок. На балконі будинку, абсолютно голий афроамериканець став викидати домашні речі і кричати.

Чоловік танцював на балконі, кричав на декількох мовах і співав пісні про марихуану.

Про це повідомили в МВС Харківської області.

"Крім сміття летіли меблі, якась електроніка, скло. Кричав, щось розповідав, руки в крові у нього були. Кілька разів переодягався. Скинув рюкзак, з якого вивалився величезний ніж", - прокоментували очевидці.

Через деякий час, приїхала поліція, яка спершу обгородила дорогу, щоб падаючі речі не травмували перехожих і не пошкодили машини, а потім відвезла неадекватного іноземця з собою.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У МВС розповіли причини, які спонукали чоловіка викидати предмети з вікна.

"Поліцейські приїхали на виклик і побачили у вікні на 5 поверсі темношкірого. Чоловік викидав речі, оргтехніку та стільці прямо на проїжджу частину. Він весь час кричав, що його хтось дуже сильно образив. Поліцейські викликали швидку допомогу і разом з ними затримали чоловіка. Зараз він перебуває в медустанові, де його перевірять на алкогольне або наркотичне сп'яніння", - розповіли правоохоронці.

Читайте також: В депутати міськради Харкова Ляшко відправляє молодичок з радикальними формами

Нагадаємо, нещодавно в Харкові співробітники СБУ затримали міліціонера, який попався "на гарячому" під час отримання хабара.