Пам'ятник на честь окупації планують встановити у Сімферополі. Він буде собою представляти відкриту книгу, яку тримають росіянин, українець та татарин.

Про це пише УНІАН.

"Нас не перемогти, нас не розняти, історію Криму нам разом писати", - таку фразу напишуть на пам'ятнику.

Читайте також: Електроенергію в Крим давати тільки на соціальні об'єкти - нардеп

За словами активістів, вони обрали саме Сімферополь, оскільки місто розташоване в центрі півострова і, на їхню думку, "здавна об'єднує Росію і Крим".

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"До того ж, у багатьох подорожі по Криму розпочинаються саме тут, через аеропорт ", - повідомила співголова центрального штабу "Об'єднаного молодіжного фронту"Ксенія Гусєва.

Установку пам'ятника вони хотять здійснити у 2016 році. А проект протягом жовтня відправлять на узгодження в уряд Російської Федерації.

Нагадаємо, кримський півострів Росія анексувала 20 лютого 2014 року. Верховна Рада офіційно оголосила цю дату початком тимчасової окупації Криму.