Електроенергію в Криму варто поставляти тільки на соціальні об'єкти. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив народний депутат Артур Герасимов.

"Що стосується соціальних об'єктів, шкіл, дитячих садків, лікарень, то ми повинні давати електроенергію, тому що це українські громадяни. Що стосується військових баз РФ, а їх уже там не одна, не дві і навіть не десять, включаючи аеродроми і точки базування Чорноморського флоту, то звичайно ми будемо перекривати поставки електроенергії туди", - сказав він.

Читайте також: Припинено постачання електроенергії до Криму по лінії Мелітополь-Джанкой

Раніше сьогодні в "Укренерго" повідомили, що поставки електроенергії в окупований Крим здійснюються по двох лініях "Каховка-Джанкой" і "Каховка-Титан". Компанія домовилася зі штабом громадської ініціативи по блокаді Криму про допуск ремонтної бригади.

Напередодні ЗМІ повідомляли, що українські енергетики 11 жовтня припинили постачання електрики в Крим по лінії "Мелітополь-Джанкой". Заступник голови штабу цивільної ініціативи по блокаді Криму Ізєт Гданов повідомив, що біля пошкодженої ЛЕП зібралися сотні учасників блокади, в тому числі і місцеві жителі, і енергетики не могли продовжити ремонтні роботи і закільцювати дану гілку. За словами голови Міненерго Демчишина, енергетичної блокади Криму немає.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще