В ніч на 13 жовтня у Мукачеві з гранатомета обстріляли торговий центр. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Закарпатській області.

"Цієї ночі невідомі особи пошкодили приміщення магазину побутової техніки, який знаходиться на вул. Кооперативній у Мукачеві. У чергову частину Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від директора торгового центру, що знаходиться в м. Мукачево. Заявник повідомив про те, що вночі невідомий пошкодив вікно на п'ятому поверсі цього закладу", - йдеться у повідомленні.

На місце події прибула слідчо-оперативна група на чолі з начальником УМВС України в Закарпатській області полковником міліції Сергієм Князєвим.

Читайте також: Мешканцеві Закарпаття дали 7,5 років за напад на бармена

Правоохоронці виявили пошкодження вікна і залишки від заряду гранатомета. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як повідомляється, наразі тривають слідчі дії по встановленню всіх обставин даної події. Проводяться оперативно-розшукові заходи та встановлюються особи, причетні до даного правопорушення.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею хуліганство, вчинене з застосуванням зброї. Санкція статті передбачає від трьох до семи років ув'язнення.

Нагадаємо, у ніч на 9 жовтня в Мукачеві відбулась сутичка між місцевими ромами. Під час конфлікту один з ромів із вогнепальної зброї убив свого суперника. Щоб помститись за убитого, ромська громада пішла до маєтку "барона" і спалила його. Слідство підозрює в убивстві Олаха Калмана, сина самопроголошеного циганського барона. Правоохоронці затримали підозрюваного та його батька.