Сьогодні на адміністративному кордоні з окупованим Кримом затримали п'яного начальника митного поста "Каховка" Степовика Миколи Петровича.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook журналіст ATR Шевкет Наматулаєв, він на машині намагався розігнати активістів транспортної блокади анексованого Криму.

Інцидент стався вночі. Активісти намагалися затримати нетверезого співробітника Херсонської митниці, але він спробував сховатися.

У ситуацію втрутилися співробітники ДАІ, які все-таки наздогнали втікача.

Його доставили в міліцейський відділок, де провели медичний огляд. Він показав, що сп'яніння митника перевищило допустиму норму майже в п'ятнадцять разів.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

На всі звинувачення Степовик заявляв, що пив тільки компот ввечері.

Читайте також: Кримчан привітали з Днем захисника України та героїв УПА

Нагадаємо, що активісти на Чонгарі розігнали ремонтну службу, яка приїхала лагодити лінію електропередач для поставок світла в окупований Крим.

Активісти пригрозили самопроголошеній владі півострова і українським чиновникам самостійно влаштувати Криму повну енергетичну блокаду.