Комунальні служби Харкова самостійно вирішили, що місту не потрібне таке мистецтво, і зашпаклювали стріт-арт по вулиці Гоголя.

Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook місцева мешканка Олена Рожсказова.

Поява цього стріт-арту на вулицях міста стало результатом проекту Муніципальної галереї "Пушкін на Пушкінській і Гоголь на Гоголя" у 2008-2009 роках.

Але зараз, як повідомили очевидці, роботи Гамлета Зіньківського, Романа Мініна та інших харківських художників на цегляній стіні просто замалювали.

Харків'яни стверджують, що це не перший "акт благоустрою" комунальників, і швидше за все, не останній. Однак, сумно усвідомлювати, що праця художників, які намагаються зробити місто яскравішим і цікавішим, знищується.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Дуже часто я водила гостей по вулиці Гоголя і Пушкіна, показуючи стріт-арт Гамлета та інших харківських художників. Одне з культових місць було біля костьолу. Шедевр! Але, як виявилося, віднедавна він декому завадив.

Читайте також: Кандидат у мери Харкова випустив агітацію для незрячих

Не здивуюся, якщо незабаром на цьому місці буде красуватися передвиборча реклама партії, яку не хочеться згадувати всує ", - повідомляє Алена Рожсказова.