Кандидат на посаду міського голови Харкова Юрій Сапронов випустив тираж агітаційних буклетів для слабозорих та незрячих.

"Ми зі штабом вирішили надрукувати невеликим тиражем спеціальну агітаційну продукцію для слабозорих та незрячих харків'ян з використанням великих шрифтів та шрифту Брайля" - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Кандидат додав, що адаптація міського середовища для людей з обмеженими фізичними можливостями - "архіважливий пункт його передвиборної програми".

Читайте також: Екс-заступник Добкіна зібрався в мери Харкова

Нагадаємо, 15 жовтня у світі відзначали Міжнародний день білої тростини. Дату заснували, щоб привернути увагу суспільства до потреб і проблем незрячих людей.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Сапронов в 2006-2009 роках був депутатом Харківської міськради від "Нашої України". У 2010 році потрапив до Харківської облради вже від "Партії регіонів".

У 2010 році став заступником голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна. У лютому 2014 року звільнився за власним бажанням.