Харківський бізнесмен і меценат, колишній заступник голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна Юрій Сапронов заявив про свій намір балотуватися в мери Харкова.

"Я вирішив узяти участь у місцевих виборах у Харкові. Буду балотуватися в мери", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

"Я йду самовисуванцем. Не від політичних партій і не від волонтерів. Але саме волонтери докорінно змінили мою свідомість. Починаючи з червня 2014 року своєю самовідданістю, щирими помислами, чесністю та відкритістю. "Волонтерська Сила Харкова" - це незалежна громадська організація. Хочу, щоб вона об'єднала самовідданих і чесних людей, які складуть основу моєї команди в міськраді та в міськвиконкомі", - додав Сапронов.

Зазначимо, що після звільнення із посади заступника голови Харківської облдержадміністрації, Юрій Сапронов заявляв що більше не буде брати участі у виборах.

Читайте також: За хабар затримано мера міста Сколе

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як заявив Сапронов, він пішов в команду губернатора Михайла Добкіна "в надії, що зможу змінити систему. Мене дуже надихала ця думка. Мені не вдалося її змінити. Було багато важкої роботи, я нажив кілька впливових недоброзичливців і витратив майже півтора мільйона доларів особистих грошей".

Зауважимо, що на ці вибори Сапронов буде йти як самовисуванець.

Сапронову 52 роки. У 2006-2009 роках був депутатом Харківської міськради від "Нашої України". 2010 року обраний депутатом Харківської облради від "Партії регіонів". З 2010 року був заступником голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна. У лютому 2014 року звільнився за власним бажанням. Згодом узявся вирішувати проблеми переселенців із зони АТО.

Також відомий спонсоруванням українських тенісистів, зокрема перших ракеток України Сергія Стаховського й Еліни Світоліної.