Вчора в Кіровограді трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів. На щастя, обійшлося без жертв. Постраждала лише техніка.

Про це повідомляє місцеве видання 0522.ua.

Аварія сталася близько 17 години на перехресті вулиць Чміленко і Кавалерійської. Там зіткнулися автомобілі "ВАЗ-2114" і "Daewoo Lanos". Іномарка ударила автомобіль російського виробництва в бік. Після зіткнення з Daewoo, автомобіль ВАЗ виїхав за межі дороги. Зупинився представник російського автопрому тільки коли врізався в будинок.

Читайте також: У Києві на проспекті Перемоги зіткнулися чотири автомобілі (фото)

За попередньою інформацією, в ДТП ніхто з учасників не постраждав.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Транспортні засоби отримали порівняно незначні механічні пошкодження. У Daewoo тільки подряпаний передній бампер. У ВАЗ розбита одна фара, зім'яті обидва крила, пошкоджена праві дверцята. Саме на них і припав удар.