На одній з дощок приватних оголошень в мережі Інтернет з'явилося оголошення, по якому продають старовинні меблі з однієї із старовинних аптек у Львові.

Як стало відомо, автор оголошення викупив аптеку в приватну власність з меблями, пише depo.ua. Олександр, автор оголошення, планує облаштувати на місці аптеки інший заклад, й тому вирішив розпродати всі антикварні меблі.

За весь комплект меблів власник хоче отримати 40 тисяч гривень, проте, зазначив він, ціна ще буде обговорюватися, але не стане "космічною". Він наголосив, що це дійсно старовинні польські аптечні меблі, яким понад сто років.

Читайте також: У Львові трамвай курсує "музичним маршрутом"

Власник також повідомив, що приміщення є приватною власністю, а не комунальне, і майно також не є державним, отже, розпродаж цілком легальний, і жодних проблем бути не повинно. Аптека знаходилась на вулиці Богдана Хмельницького, не така відома як на площі Ринок, додав автор оголошення.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В той же час, львів'яни в соцмережах обуюються розпродаванням антикварних меблів.